Communicatie die klinkt

Beguin Media Totaal levert communicatieve dienstverlening in alle toonsoorten. Een totale redactionele productie voor print of web is onze specialiteit. Van redactionele samenstelling en eindredactie tot fotografie, grafische vormgeving, druk en eventueel verzending of sitebouw. Voor een deel maakt Beguin Media Totaal gebruik van enkele geselecteerde partners. Onze ruime ervaring klinkt door in het componeren van aansprekende teksten of het redigeren van beleidsstukken. Daarnaast levert Beguin Media Totaal concepten voor campagnes gericht op de zakelijke markt. Of het nu gaat om een arbeidsmarktcampagne, een naamswijziging of een interne campagne. De kracht ligt in het feilloos schakelen van alle productiefasen. Daarbij zet Beguin Media Totaal het hele orkest in volgens de door u gewenste planning.

Denken

in taal met de juiste toon

Durven

om communicatie te laten klinken

Doen

om toehoorders effectief aan te spreken

Ervaring

Beguin Media Totaal is ontstaan uit een wens om het complete redactionele traject vanuit een zelfstandige positie te organiseren. Na vijftien jaar ruime ervaring te hebben opgedaan bij een mediabureau in Voorburg, is Evelien Beguin inmiddels ruim twaalf jaar met een eigen bureau aan de slag. Bekend met de fijne kneepjes van het vak en alle bijkomende werkzaamheden, staat niets haar in de weg om het mediabureau te dirigeren.

Beguin Media Totaal heeft ervaring met het omzetten van complexe materie in begrijpelijke teksten. Ook het organiseren van een complete journalistieke productie is ons op het lijf geschreven. Voor een campagne of perstraject kennen we de wegen. Kortom, een vertrouwd adres voor al uw communicatieve uitingen.

Diensten

We beginnen met luisteren naar u als opdrachtgever en een goed concept. Daarna kan Beguin Media Totaal uw wensen uitwerken tot verschillende eindproducten. Eén ding hoort en ziet u telkens terug: we doen wat is afgesproken! We kunnen een totaal mediaproduct leveren en nemen uw zorgen uit handen. Hiernaast vindt u nadere informatie over onze uiteenlopende diensten.

Met Beguin Media Totaal weet u zich verzekerd van een professionele partner die uw communicatie laat klinken!

Portfolio

Beguin Media Totaal heeft verschillende vaste opdrachtgevers, van wie u op deze pagina’s een greep vindt uit de producties. Naast deze gewaardeerde vaste opdrachten, zet Beguin Media Totaal zich graag ad-hoc in voor verschillende opdrachten. Zo werken we voor het personeelsblad Aangenaam van zorgorganisatie Middin en doen we redactioneel werk voor Van Dullink NVM Makelaars in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast werken we graag voor het MKB, zoals AEDDocent, Dankers Adviesbureau en Prins Wijn. Print of web behoren beide tot ons repertoire.

Klikt u door voor onze ‘playlist’…