Aegon

Ontwerp, vormgeving en opmaak in diverse projecten. Van formulieren tot brochures en van marketing gimmicks tot de inrichting van concept-stores.

Make‑A‑Wish Nederland

– voorheen Stichting Doe een Wens – realiseert wensen van kinderen met een ernstige ziekte, zodat ze zich héél even geen patiënt hoeven voelen. Wij helpen ze daarbij graag zoveel mogelijk met alle vormen van publicaties die ze daarvoor maar nodig hebben.

HTM

Sinds jaren maken we de Vervoerskrant, tegenwoordig de 1!HTM, het personeelsblad voor de medewerkers van de HTM.
Tegenwoordig maken we meer uitingen voor de HTM, waaronder ook het online jaarverslag.

Visit Denmark

Visit Denmark is het Deens verkeersbureau, een organisatie met een sterke eigen identiteit. Daarbinnen hebben wij diverse grafische oplossingen mogen ontwerpen. Van grote billboards en de aankleding van de beursstand, tot de vormgeving van diverse folders, flyers en advertenties. Ook hebben we een promotiefilmpje mogen maken.

Uneto-VNI

Jarenlang hebben we Uneto-VNI bijgestaan in hun communicatiebehoeften. Of het nou ging om het jaarverslag, de complete verzameling leveringsvoorwaarden voor de diverse sectoren van de installatiebranche, of om de keuringsstickers voor de cv-installateurs, we hebben alles mogen maken. Hier staat slechts een beperkte selectie van voorbeelden.

Zorgzaam Nederland

We hebben het logo en de huisstijl voor deze thuiszorginstelling mogen ontwikkelen. Ook de website en de diverse flyers, foldersen formulieren hebben wij mogen vormgeven.

Zorgzaam Nederland is een thuiszorginstelling in de regio Zuid Holland. Zij leggen de nadruk het persoonlijk contact en de zorgvuldige uitvoering van medische en huishoudelijke taken. Zorgzaam Nederland werkt met vaste teams, doorgaans ziet men dus dezelfde vertrouwde gezichten. Medewerkers zijn betrokken en wensen behoeften staan centraal zodat men zelf de regie behoudt in het leven.

Geitenboerderij
De Nessehoeve

Schetsontwerpen voor het logo van de op te richten biologische Geitenboerderij.

B-site

Ontwerp van logo, huisstijl en bedrijfskleding voor telecom-, ict- en infrabedrijf.

Anthonia’s Flowers

Ontwerp van logo, huisstijl en webshop voor de ambachtelijk vervaardigde ‘Blooming Baskets’.

Studio

Lees hier in een korte omschrijving van de studio hoe het is om met Sjeu samen te werken…

Welkom

Terug naar de basis. Nooit een slecht idee om eens in de zoveel tijd te doen…

Mannen

Een korte kennismaking met de mannen van Sjeu, maar ook wat uitgebreidere informatie via LinkedIn…